Kontakt centar 0800 290 000 - besplatan poziv za sve informacije o lekovima i savete

Predstavljamo vam Amicus proizvode

monoderma

MONODERMA je inovativna linija dermokozmetičkih proizvoda za topikalnu primenu.

• Jedinstvena formulacija
• Vitamini su u slobodnom obliku, minimalnoj količini, bez konzervansa, mirisa i boje
• Minimalan rizik od iritacija i alergijskih reakcija
• Stabilan i zaštićen proizvod
• Jednostavan za primenu

Monoderma C10 / 10% Askorbinske kiseline / izbeljivanje anti-aging
- tretman kože sa hiperpigmentacijskim flekama na koži i foto-oštećanjima kože

Monoderma A15 / 0,15% Retinola / eksfolijacija, protiv bora
- tretman zrele kože za ublažavanje dubokih bora, kože koja je sklona aknama i sa poremećajem keratinizacije

Monoderma E5 / 5% Tokoferola / umiruje, hidrira
- tretman suve kože, kože sa promenama koje izazivaju svrab ili bez svraba i zrele kože sa znacima foto-starenja

Tricovel samponTRICOVEL® ŠAMPON ZA JAČANJE KOSE
Ovaj blagi šampon upotrebljava se za jačanje slabe i lomljive kose, stanja koja često, stanja koja čest prethode gubitku kose. Formulacija koja sadrži kompleks Biogenina® i druge dragocene aktivne sastojke predstavlja izvor energije koji kosu čini jačom i sjajnijom. Proizvod je dermatološki testiran. Šampon sadrži inovativni i ekskluzivni kompleks Biogenina® koji je razvila kompanija Giuliani Anti-Hair Loss Research. Dragoceni proteini iz pšenice obnavljaju vlakna kose, dajući joj poseban sjaj i mekoću. Provitamin B5 i sastojci biljnog porekla deluju na kožu glave kao antioksidansi, hrane i hidriraju kosu i štite je od posledica upotrebe hemijskih sredstava i tretmana kod frizera (feniranje i sl.) Kompleks Biogenina® se u Tricovel® šamponu oslobadja putem nove Triactive3® tehnologije. Triactive3® tehnologija, sadržana u micelama, omogućava da kompleks Biogenina® ostaje vezan za dlaku i prilokom ispiranja kose.

 

Tricovel ampule WTRICOVEL® AMPULE
Tricovel® Biogenina® ampule predstavljaju dermatološko kozmetički tretman koji pomaže kod privremenog gubitka kose i u slučajevima kad kosa postaje tanja. Inovativna Triactive3® tehnologija omogućava upotrebu proizvoda samo jednom u 3 dana. Tricovel® ampule ne maste kosu, ne lepe je i brzo se suše. U istraživanju problema opadanja kose koje je sprovela kompanija Giuliani, po prvi put je korišćena ekskluzivna Triactive3® tehnologija (Giuliani patent) za tretman kose u obliku ampula. Triactive3® tehnologija Tricovel® Biogenina® ampula omogućava: trostruko veću koncentraciju aktivnih sastojaka brže prodiranje do folikula kose (ne ispira se pranjem) postepeno oslobađanje tokom 3 dana nakon nanošenja.

 

Tricovel tableteTRICOVEL® TABLETE – BIOGENINA® 10 mg
Tricovel® tablete sa produženim oslobađanjem su dodatak ishrani, namenjene tretmanu oslabljene i krte kose, što predstavlja problem koji obično prethodi gubitku kose. Proizvod je idealan za muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob. TRICOVEL® tablete sadrže: Biogenina® - inovativni i jedinstveni kompleks sadrži poliamine, kalcijum pantotenat i biotin, koji su neophodni za zdrav izgled kose, kao i određene hranljive sastojke poput folne kiseline, vitamina B6 i metionina (neophodna amino-kiselina koju naše telo ne proizvodi i koja se može uneti samo putem ishrane). Bakar, cink, vitamini E i C štite ćelije od oksidativnog stresa.